În perioada 17 august – 2 septembrie 2022, UCTRR împreună cu Fundația POD PESTE SUFLETE, Asociația pentru Dezvoltarea Economiei Sociale Dulcis-Arad, Grupul de Inițiativa din județele Teleorman și Iași, își propun să strângă, de la oricine dorește să contribuie, ghiozdane, rechizite și haine pentru elevi de clasele I-IV din județele Ialomița, Arad, Teleorman și Iași.
Inițiativa comună a pornit din misiunea de a preveni abandonul școlar și de a împuternici accesu la educație în rândul comunităților de romi.
Dacă nu te afli în apropierea unuia dintre județele menționate, poți să ajuți de la distanță copiii, printr-o donație făcută în contul deschis la Banca Transilvania special pentru această campanie și anume: RO08BTRLRONCRT0291332902.
Dacă vrei să ne vedem și ești de origine dintr-unul dintre județele de mai sus menționate, trimite-ne înainte un e-mail la adresa: officeuctrr@gmail.com , iar noi te vom contacta.
Credem cu adevărat că orice gest contează și că împreună vom reuși să sprijinim elevii să meargă echipați adecvat în fiecare zi la școală!